2021-12-07 14:21:37• hírek • Bede Emőke

Ittasan autózó sofőröket ért tetten a rendőrség

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

December 6-án, 23 óra 30 perc körül egy vegyes járőrcsapat tetten ért egy 62 éves, szatmári férfit, aki ittas állapotban ült volán mögé.

Az alkoholszondás vizsgálat szerint a szóban forgó egyén igencsak felönthetett a garatra, a készülék ugyanis 0,99 mg/l-es értéket mutatott ki a sofőr által kifújt levegőben. Mivel ez már bőven a bűncselekménynek számító kategóriába esik, ezért a férfi ellen ittas vezetés miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.


Nem ő volt azonban az egyetlen, aki ebben a helyzetben találta magát. Kedden, hajnali 1 óra környékén a kisgércei rendőrök is kiszűrtek egy ittas autóvezetőt. A 18 éves, kányaházi fiatal leheletében 0,38 mg/l-es légalkoholszintet mért a szonda. A rendőri vizsgálat azonban nem csak arra derített fényt, hogy a fiú megivott néhány pohárral, mielőtt kormány mögé ült volna, hanem arra is, hogy az általa vezetett személyautóra egy másik jármű rendszámait szerelték fel.


A rendőrség a fiatallal szemben be nem jegyzett, illetve hamis rendszámokkal ellátott autó vezetése miatt kezdeményezett eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: